Állatot bántalmazott egy rendőr Dányban?

Hatalmas felháborodást váltott ki állatvédők körében egy tegnapi videó, bár nem egyértelmű, mi is történik rajta. Van, aki szerint csak kamuról van szó, mások a rendőr fejét követelik állatkínzás miatt.

Hétfőn este került ki a Facebookra egy hamar eltávolított, de aztán gyorsan újraközölt videó, amelyen az látszik: egy egyenruhás rendőr egy rendőrautó hátuljába boxol valamilyen állatot.

Az állatvédő egyesületek és általában az online közvélemény azonnal nekiállt vért követelni, bár a videón egyáltalán nem egyértelmű, mit is láthatunk. Nézzétek meg magatok:

Beszéltem egy rendőrrel a videóról, aki szerint inkább egy plüsst láthatunk a felvételen, bár mások szerint ez ellen szól, hogy a lába mozogni látszik. Egyelőre az sem világos, mikor és hol történt az eset, hogy kisebb termetű kutyát, macskát vagy tényleg egy plüsst láthatunk.

Megnyugtató, hogy a kollégák azonnal reagáltak, így valószínűleg nagyon hamar kiderül majd, miről van szó, a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője ugyanis rögvest vizsgálatot rendelt el az ügyben.

Én az ítélettel megvárom a további fejleményeket, hisz nagyon kevés az információnk – az biztos, hogy ha bebizonyosodik, hogy a videón az történik, amire a legtöbben gyanakodnak, ilyen embernek nincsen helye a testületben.

Tetszett a cikk? Kérjük, értékeld!

2/5 9 értékelés
9 értékelésX
Hazugság! Dehogy is! Középszerű! Egyet értek! Nagyszerű!
55.6% 22.2% 0% 11.1% 11.1%
2018-02-20T12:21:12+00:00